Artiesten op zondag 14 mei 2023

Live uitzending Vrienden van Radio Kompas

 

Live uitzending vanuit de retro caravan Radio Kompas tussen 09.00 en 12.00 uur met gezellige babbels, intervieuws en muziek.

Straatmuzikanten De Pekkers

14.00u tot 18.00u

Gezellige straatanimatie van een dolle bende. De straatmuzikanten De Pekkers zorgen voor ambiance, leute en plezier, unieke attractie op het Rainbow Festival Oostende.

Presentator Kurt Willem

Presentator, entertainer, zanger bij de coverband Gold, Unchained Fools, partyband. Ook te zien op Ment TV.

Is bekend geraakt door z'n deelname aan de 2de editie van Big Brother in 2001

Kinderdisco 14.00u

Een kinderDJ & dans-animator komt met veel enthousiasme het podium onveilig maken. Hierbij wordt 100% ingezet op een interactieve show waarbij de kinderen niet kunnen blijven zitten. Tijdens een kinderdisco worden dans & spel afgewisseld zodat de interactie met de kinderen wordt vergroot. 

Orde v/d Wullok 15.00u

 

Optreden van de showgirls van de Orde v/d Wullok onder leiding van Sonny. Heel mooie spektakelshow vol Glitter en glamour.

Filip's Place 15.30u

 

Filip is de uitbater van de karaokebar Filip's Place. Met zijn stem kan hij eenieder bekoren. Het gamma gekozen nummers voor het Rainbow Festival Oostende zal door iedreen geaprecieerd kunnen worden.

 

 Yves Segers 16.45u

Meer dan 30 jaar na “Ik schreeuw het van de daken” zingt iedereen deze klassieker nog steeds mee. Naast deze hit heeft Yves uiteraard nog heel wat andere knallers in zijn repertoire: “Café De Zwaan”, “Waar zijn die handjes” en “Waar is mijn vleeskroket” zijn maar een kleine greep uit Yves’ rijke ambiancerepertoire.

Party Trooperz 16.45u

PartyTrooperz is de groepsnaam voor Alex, Rudi en Ilse.  PartyTrooperz brengen een live gezongen dj set-list!
met de grootste hits allertijden in de mix, Bruno Mars, Rihanna, Michael Jackson, Barry White, Black Eyed Peas, Daft Punk en vele andere in de mix waar u niet op kan stilstaan.

Zaza project 18.00u

naar de leading Lady “Madame Zaza". Imitaties van bekende vedetten, wereldsterren en humor komen in hun shows voor. Op RFO brengen ze een spektakel samen met Sissi Oostende. In 2022 waren ze de opener van RFO, dit jaar sluiten ze het festival af met 7 travesties en 2 dansers.