De Artiesten op zaterdag 13 mei 2023

Les Folle de Gand 15.15u

 

Bestaan sedert 1999 en staat voor kwalitatieve shows vol glitter, glamour en humor. Les Folles de Gand brengt shows ‘op maat’: van huwelijks- en verjaardagsfeesten tot grote evenementen zoals Studio 54 of bij voetbalwedstrijden, .... Nu te zien op het Rainbow Festival Oostende.

Sam Gooris 16.30u

Vlaanderen kent Sam Gooris als een vrolijke spring-in-’t-veld, ambiancemaker bij uitstek. De eenvoud en het grote entertainmentgehalte maakt van Sam Gooris een groots artiest. 

NIEMAND kan een publiek zo opwarmen, entertainen, uit de bol laten gaan…als DE SAM, voor velen in Vlaanderen SAMMEKE GOORIS.

Sissi 14.30u

 

Veel gevraagde gekende Oostendse performer om samen te werken met diverse Travestieshows. Op het RFO kan je haar bewonderen in de show met Zaza project en ook solo. 

 

De Stardancers 14.30u & 15.15u

De Stardancers Belgium zal je zien schitteren tijdens het optreden van onder andere Les Folles de Gand. Deze dansgroep stond op al meerdere keren op poduim met tal van bekende artiesten zoals Gers Pardoel, Willy Sommers en meer! Op het Rainbow Festival treden de Stardancers op met de opening van Sissi en met Les Folles de Gand

Kat y Perrie 17.00u

 

DJ Kat is gekend als vaste dj bij diverse clubs & vrouwenverenigingen, alsook afsluiter Antwerp Pride 2021. Samen met Perrie vormt ze het DJ duo Kat y Perrie. Samen brengen zij de foute party naar Oostende.

 

The Sensations 18.00u

Met hun sensationele looks zetten The Sensations het Rainbow Festival Oostende helemaal onderste boven! 🙃

Met Miss Travestie Belgie 2023 Ashley FoxxMiss Travestie Antwerpen 2023 Billy JeanMiss travestie België 2006 Tiky Bayo Joachim & Wesley. Special guest Fhara Day Jordi Geets

Mister Gay Belgium 19.20u

 

Maarten Truijen (33) uit Kinrooi en is Mr. Gay Belgium 2022. Hij wil zelfacceptatie via de spirituele wereld meer bespreekbaar maken. Maarten werkt al 7 jaar als spiritueel coach en door te werken met mensen weet hij hoe belangrijk het is om je goed te voelen in je vel.

Trinxx 19.40u

TRINXX is een dansformatie van 3 mannen die dansen op hoge hakken uit België.

Hun missie is om een ​​boodschap over te brengen door te dansen en ze willen diversiteit promoten, jezelf zijn en niet verteld worden wat je moet zijn of voelen.

Op het Rainbow Festival Oostende brengen ze hun dansnummers, hun eerste plaat en een DJ-set

DJ Cissen 20.50u

Onder het motto music was my first love draait Dj Cissen al 25 jaar. Hij starte in het bekendste café van Blankenberge Pancho Villa waar ambiance troef was. Hij is een veel gevraagde dj in dans & Swingcafe's. Een set van deze ervaren dj brengt je een muzikale samenvatting van de beste dansmuziek van nu en de afgelopen 40 jaar.

DJ Kelly Pfaff 22.00u

Kelly Pfaff is reeds jaren bekend als DJ, ze stond eerder in het voorprogramma van DJ Tiesto. Met DJ Kelly Pfaff garandeert u zich niet alleen van een prachtige verschijning, maar ook van een succesvolle show dat staat voor een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house. Kelly veroverde zowel België als Nederland.

Dimitri d'Anvers 23.00u

 

Belgische DJ Producer en entertainer! Carré, Belgian Idols, JIMtv, Festival in het park, Tomorrowland, Fabulous-party en andere clubs, bars en festivals.
Uitbater Bonaparte in Antwerpen. Te zien op MentTV.