Artiesten

Hier maak je kennis met de artiesten die optreden op het Regenboog Festival Oostende 2022

RFO-Queen Sissi Oostende

Veel gevraagde gekende Oostendse performer om samen te werken met diverse Travestieshows. Op het RFO kan je haar bewonderen in de show met Zaza project en ook solo. 

Presentator Kurt Willem

Presentator, entertainer, zanger bij de coverband Unchained Fools, partyband, Ment TV, ...

Is bekend geraakt door z'n deelname aan de 2de editie van Big Brother in 2001

 

Zaza project

naar de leading Lady “Madame Zaza". Imitaties van bekende vedetten, wereldsterren en humor komen in hun shows voor. Op RFO brengen ze een spektakel samen met Sissi Oostende

madamezaza.be/

Alain Des

L'esprit de Claude Francois

Een hommage aan de populairste Franse zanger aller tijden. Een optreden met 4 danseressen die de nummers van Claude Francois tot zijn recht laat komen. Alain Des zorgt voor een mooie schow.

Promofilmpje

DJ Kat

Gekend als resident dj bij diverse clubs & vrouwenverenigingen, afsluiter Antwerp Pride 2021 Operaplein

 

DJ Kat

DJ Mister V

Oostendse DJ gekend van
De Nacht van Oostende, Apres Ski,
DJ in Flight 90 - Ostend

DJ Mister V

DJ Dimitri d'Anvers

Belgische DJ Producer en entertainer! Carré, Belgian Idols, JIMtv, Festival in het park, Tomorrowland, Fabulous-party en andere clubs, bars en festivals.
Uitbater Bonaparte in Antwerpen.

Dimitri d'Anvers

DJ Dimaro

Internationale DJ uit Oostende gekend van grote festivals zoals Ostend Beach, Tomorrowland.

Dimaro

Haus of Grace

Haus of Grace is een showqueengezelschap bestaande uit 5 van de mooiste en getalenteerde Belgische travestie/showqueen artiesten. Danity Grace, een all-round artieste die de Leading Lady is van dit gezelschap.

Haus of Grace

Percussieband Famba

Famba, da's 20 vrouwen in één klap! Met onze sambapercussie veroveren we het publiek en dagen we iedereen uit om stil te blijven staan op onze aanstekelijke muziek! Rhythm is a lady!

Promofilmpje

Dallas

Op zondag 15 mei om 19:30 Staat DALLAS met de Forever-show op het podium, een travestieshow, als afsluiter van het festival.De Forever-show met 5 artiesten- Dallas Miss-Dallas - Diana Show - Dana Gloss- NoXi Ma - Joyce EvenOndersteuning door Joey Bronckart, Sébastien Thys, Peggy Sterckx.

facebook

Paco Garcia

Paco Garcia is een zanger die deelnam aan verschillende liedjeswedstrijden op televisie.
Hetnummer ‘Jerusalema‘ is ook Paco Garcia niet ontgaan, hij maakt een Spaanse versie van het nummer en die klinkt bijzonder aanstekelijk.Hij deed mee aan programmas zoals idool en xfactor.

Paco Garcia

Filip D'Haeze

Belgische zanger, presentator. Tussen 1991 en 1993 zagen we Filip vooral aan het werk met artiestennaam Phil Dean. Niet veel later startte Filip de succesvolle boysband Enzo.De groep Swoop waarvan Filip de zanger en het boegbeeld was begon in 2001. Hij presenteerde ook een hele tijd de belspelletjes van VTM en 2BE

Filip D'Haeze

Jennifer Berton

In 2013 verscheen haar eerste Nederlandstalige single, “Alleen Jij”, ze trad op op grote evenementen tussen bekende artiesten als Laura Lynn, Frans Bauer, De Romeo’s, Jan Smit en Willy Sommers. Ze is ondertussen al geen onbekende meer en een graag geziene artieste.

 

Michael Lanzo

begon op 18-jarige leeftijd als danser bij een zangeres.  Zijn eerste single “C’est la vie” leverde hem een bescheiden hit op waardoor hij in de zomer van 2006 in “Tien Om Te Zien” mocht staan. In 2012 schreef hij zich in in het tweede seizoen van “Belgium’s Got Talent” en won deze show.

Michael Lanzo

Steve Tielens

De schlagerkoning van Vlaanderen staat ondertussen 20 jaar op de planken. Met heel war succesvolle hits en verschillende deelnames aan TV-programma's op VTM, VIER, MENT TV ... een topper in de Vlaamse showbizz.

Steve Tielens